InCampConnect WiFi

 


Actieve access

points

180.000

Geregistreerde gebruikers

91.000.000

Dagelijkse verbindingen

42.000.000

Aantal netwerken

35.000

Neem controle over uw WiFi locaties. Één platform voor elk aspect van uw WiFi toegang.

Professionele wifi boekhouding, facturatie en advertentie oplossing voor het beheren van al uw netwerken uit één controle paneel. Beheer diverse locaties uit één controle paneel. Het is meertalig: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Kroatisch, Grieks en Thais. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Bepaal het dataverkeer. Combineer gratis gebruikers met betaalde gebruikers

Beperk gasten tot een gedefinieerde hoeveelheid bandbreedte of tijd, voor gelijk verdeelde toegang. Genereer extra inkomsten door gebruikers kosten in rekening te brengen voor WiFi-toegang. Zorg voor een beperkte snelheid voor gratis toegang en reken een tarief voor premium snelheden. De meest populaire betaalsystemen worden ondersteund.

Betaalsystemen

Vereenvoudig het betalingsproces en laat uw bedrijf groeien. Met een keuze aan betaalsystemen , krijgt u de tools om de transactieprocessen te vereenvoudigen en uw bedrijf te laten groeien. De meest populaire betaalsystemen worden ondersteund. Met InCampConnct kunnen uw gasten ook kaarten en vouchers kopen bij U (of de receptie). Behoud 100% van uw omzet.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

InCampConnect is sociaal

Verbinding met één klik via een van hun favoriete sociale netwerken (Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, Instagram). InCampConnect biedt gebruikers de mogelijkheid om hun sociale netwerk te gebruiken om snel en gemakkelijk te authenticeren.

  • 9 van de 10 gebruikers surfen op internet met hun mobiele telefoon.

  • 3 van de 10 gebruikers zoeken de telefoon meer dan 50 keer per dag op.

Social login is de toegangsmodus waaraan gebruikers de voorkeur geven en dat geeft het grootste aantal verbindingen.